Rep

Nu har vi börjat repa. Det är intesivt, och väldigt nervöst. Det är nästan ingen som någonsin har varit med i en sån här produktion förut, så ingen vet riktigt hur de ska bete sig. Som tur var har vi Erik, Sissi och Camilla som varit med förut. De har väldigt stort tålamod. Att försöka lede ett gäng glada esteter är inte något jag skulle vilja försöka mig på. För att beskriva det på ett fint sätt så kan man säga att vi ibland är lite för högljudda, lite för ofukuserade och lyssnar inte alltid. Eriks största problem är att vi är extremt bra när vi slår på hjärnan, men att vi sällan gör det. Men än har vi tid på oss att slå på den. Vi blir bättre och bättre, som sagt. Än finns det tid.

Audition

Nervositeten ligger i luften. Stämningen är tryckt. Vissa står i övningsrummen och sjunger sina låtar för 100 gången på en timme. Andra skrattar ovanligt högt och mycket. endast två, max tre stycken sitter och pratar som vanligt. De flesta är väldigt nervösa, för vissa är det här första gången de ska sjunga framför några andra än vissa utvalda nära och kära.
Men ändå för mig, som går sång, var sångaudition inte det jobbigaste. För mig var teater och dansproven svårare. Men jag förstår att de vill testa och se hur vi rör oss, hur vi agerar. RENT är ju inte en lättaste musikalen direkt. Men vi kommer nog klara det.

Madde&Nadja

Vilka är vi två egenligen? Vi som sitter bakom tangentbordet och låter er läsare ta del av hela RENT äventyret. Jo det ska vi tala om:
 
Madde är en glad hyperaktiv tjej som alltid är på bushumör. Hon går tredje året och har sång som huvudinstrument. Hennes liv kretas till enorm del runt hennes valp Siri. Siri är en blandrasvalp som är sex månader. Hennes favorit film är Horton och hennes favorit band just nu är City and Colours.

Nadja är en glad tjej som har en väldigt bitter syn på livet. Något som jag, Madde, tycker är väldigt roligt. Hon går också tredje året på gymnasiet och även hon har sång som huvudinstrument, men hon spelar även gitarr. Hennes liv kretsar väldigt mycket runt foto, det är inte ofta man ser Nadja någonstans utan hennes kamera. Hon älskar chailatte och lever på det, men hon älskar även kramar och gos. Men vilken estet gör inte det^^ Favoritbandet just nu är Paramore.


Rent2010

Det här är vår RENT blogg. Här skriver jag, Madelene, och Nadja ner våra tankar om RENT. Vi kommer även att intervjua och prata med andra medverkande så att ni kan ta del av våra tankar under processens gång. Vi hoppas att ni kommer tycka det är kul att läsa, och ännu viktigare att ni kommer och tittar på föreställningen.

Kram

RSS 2.0