Stunder av kärlek

Jaha, så har vi haft premiären.. För nästan en vecka sen. Ursäkta den dåliga uppdateringen, men har verkligen haft sjukt mycket att göra.
Det har gått ganska bra. Vissa föreställningar har självklart varit bättre än andra, men det får man räkna med ändå. Man är inte alltid på topp och varje föreställning är ju trots allt unik.

Nu är det, otroligt nog, endast TRE föreställningar kvar. Det är sinnessjukt hur fort tiden har gått.
Vi har förställning ikväll klockan 19.00, imorgon 19.00 och sista är på söndag klockan 15.00. Så kom igen nu, tagga till och kom! Det finns många som till och med ser den två gånger, för att den är så bra. 
Det blir bara bättre och bättre för varje gång. Sista föreställningen har en potential att bli bäst.

Det är otroligt att allt det här snart är slut. Det kommer kännas tomt, och fast vi stundtals hatar det nu, så kommer vi nog sakna det som in i helvete när det är över. Vi har bara de här tre gångerna kvar att göra RENT tillsammans. Det känns.. overkligt, om något. Det känns som att vi har gjort det i en evighet och ska fortsätta med det.

I vilket fall, så borde alla som kan komma och kolla innan den här underbara resan är slut. Ni har tre gånger på er. Ta vara på dem.

Vi ses där!
/ Nadja

11/2-09

Vi har nu haft två föreställningar för publik. Det har gått ganska bra, förvånansvärt bra, faktiskt. Vår regissörs, Eriks, kompis tyckte att vi var bättre än broadway. Eller hörde jag fel? Nej, tror att jag hörde rätt. I vilket fall äger vi scenen, alla tillsammans och de som inte kommer och kollar missar årets händelse. 

Intensivveckorna gjorde verkligen skäl för sina namn. Det har varit stressigt, tröttsamt fast jävligt roligt ändå. Det kommer bli tomt utan all hysteri runt rent och alla rep, och jag själv vet inte om jag kommer sakna det eller inte.
Bilder kommer längre ner på diverse.

Premiär på lördag, dvs om två dagar. Vi behöver inte era lyckoönskningar, för vi kommer fortfarande lysa som stjärnorna.
Ciao
/ Nadja
Jocke aka. Angel, sminkar sig.
Markus aka. Mark blir sminkad av Pernilla.
Annica aka. Joanne sminkar sig.
Frida aka. Mimi i BRUNT hår. Stört fint, enligt mig.
Trappor aka. Madde (internskämt, haha)
SMINK. Heh.


10 dagar kvar..

.. Till premiären. Hur går det? Det är väl den allmänna frågan.
Saken är att det går bra. Det finns självklart saker som måste fixas;
rekvisita, kostym, smink, myggbyten, ombyten osv.
Men allt som allt ligger vi ganska bra till. På fredag har vi genomdrag av hela föreställningen!
Updaterar er efter det hur det gick!
/Nadja

RSS 2.0