20/1-10

Dagarna blir längre och längre. Idag hade vi fem timmars rep. Vi slutade 20.00.. Ja, det är jobbigt, Och ja, det är jävligt krävande. Men det är roligt ändå!
Idag körde vi igenom hela första akten med ljus och myggor på huvurollerna. Det var annorlunda och man fick mer känsla för det man gjorde. Man får också en känsla av att det snart är dags. 24 dagar kvar till premiären den 13 februari.. Det känns stressigt, för det är fortfarande mycket som inte har blivit löst. Övergångar, stämmor, trapprullning osv. Men förhoppningsvis löser det sig.
Vecka 5 börjar intensivveckorna. Detta innebär att vi enbart kommer repa Rent. Från morgon till sen kväll. Med ljud, ljus, rekvisita, smink, hår, kostym, orkester och ja, ALLT. Det kommer verkligen bli intensivveckor i dess sanna mening!
Det är verkligen inte lån tid kvar. I vilket fall hoppas jag på det bästa. OCH BÖRJA KÖP BILJETTER!! Än så länge har vi bara sålt för 50 000:-. Vi ska nå 200 000 kronor, så börja boka! Alla i musikalen har en egen säljkod, på grund av att vi har en säljtävling. Om ni vill stödja mig i den har jag kod 10113. om ni vill stödja någon annan får ni fråga dem om deras kod. Men börja boka nu! Vi räknar med att till och med behöva en extra föreställning. 
Det kommer bli grymt. Det kommer vara fantastiskt. Vi kommer vara otroliga. Ni vill inte missa detta. Det kommer bli samgymnasiets bästa musikal. Be there!

Bild från sångrep med orkestern.
Från höger; Klara, jag (Nadja), Pillis, Mika, Anneli,
Jessie (man ser bara hennes blonda hår, haha!), Karin, Madde och Frida.

PARTY! Heh

Madde & Nadja <3
Bild på oss bloggare förresten!
Lite sent, ja! Mitt fel, Nadjas alltså.
Haha, shizoblogg.

6/1-10

Och så var det 2010. Trevligt, trevligt. Premiär om 38 dagar! Hur känns det? Stressigt. Jävligt stressigt för att vara ärlig. Vi har heldags-rep imorgon, men tyvärr kommer jag (Nadja) inte kunna vara där.
På lördag har vi också rep, från 10.00 till 18.00.. Nej, man har ingen fritid när man är med i en musikal. Men det är väl kul ändå. 

Tycker att vi ska nämna orkestern lite också. Stora creds till dem som kommer klara detta galant! Orkestern består av: Patrik & Alexander (trummor), Niklas & David (gitarr), Andreas (piano), Alex (bas), Elin (synth) och Olle (slagverk&klockspel). Här kommer en bild på orkestern. Alexander var sjuk, så han är inklistrad i vänstra nedre hörnet!

David, Alex, Patrik, Olle, Andreas, Niklas (med gitarren) och Alexander
i vänstra hörnet, som sagt! Fiiiiint!

RSS 2.0