Stunder av kärlek

Jaha, så har vi haft premiären.. För nästan en vecka sen. Ursäkta den dåliga uppdateringen, men har verkligen haft sjukt mycket att göra.
Det har gått ganska bra. Vissa föreställningar har självklart varit bättre än andra, men det får man räkna med ändå. Man är inte alltid på topp och varje föreställning är ju trots allt unik.

Nu är det, otroligt nog, endast TRE föreställningar kvar. Det är sinnessjukt hur fort tiden har gått.
Vi har förställning ikväll klockan 19.00, imorgon 19.00 och sista är på söndag klockan 15.00. Så kom igen nu, tagga till och kom! Det finns många som till och med ser den två gånger, för att den är så bra. 
Det blir bara bättre och bättre för varje gång. Sista föreställningen har en potential att bli bäst.

Det är otroligt att allt det här snart är slut. Det kommer kännas tomt, och fast vi stundtals hatar det nu, så kommer vi nog sakna det som in i helvete när det är över. Vi har bara de här tre gångerna kvar att göra RENT tillsammans. Det känns.. overkligt, om något. Det känns som att vi har gjort det i en evighet och ska fortsätta med det.

I vilket fall, så borde alla som kan komma och kolla innan den här underbara resan är slut. Ni har tre gånger på er. Ta vara på dem.

Vi ses där!
/ Nadja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0